Használd ki a toborzó videók erejét 

Nem titok, hogy a tehetségek toborzása az egyik legfontosabb feladat minden vállalkozás számára. A megfelelő emberek megtalálása a csapatodba segítheti a vállalkozásod növekedését és sikerét.

De nem mindig könnyű megtalálni a tökéletes jelölteket. Ekkor segíthetnek a toborzó videók. Ebben a blogbejegyzésben arról lesz szó, hogy miért olyan fontosak a toborzó videók, és hogyan segíthetnek megtalálni a tökéletes kollégákat. 

Pénzügyi értékesítés Toborzó videó
Budai Egészségközpont toborzó videó

Miről szól a toborzó videó?

A toborzó videók hatékony módja annak, hogy elérd a potenciális jelölteket, és bepillantást engedj nekik abba, milyen a cégedben dolgozni. Olyan videót készítünk, amely bemutatja vállalkozásod kultúráját, értékeit és küldetését.

Ez olyan potenciális munkavállalókat vonzhat, akik osztoznak ezekben az eszmékben, értékekben. Ez segíthet biztosítani, hogy csak a legjobb jelölteket kapja meg az állásra. 

A toborzó videók a potenciális jelentkezőknek jobb képet adnak arról is, hogy mi lenne a szerepük és a felelősségi körük, ha csatlakoznának a vállalkozásodhoz. Ez segít meghatározni az elvárásokat mindkét fél részéről.

Végezetül a toborzási videók segíthetnek megkülönböztetni vállalkozásodat az iparág többi szereplőjétől. A mai álláskeresők nem csak a pénzt keresik - valami értelmes dolog részesei akarnak lenni, ami összhangban van a saját értékeikkel és meggyőződésükkel. Egy jól kidolgozott videó megragadhatja ezt az érzést, megkülönböztethet a többi munkáltatótól, és megkönnyítheti az álláskeresők számára, hogy téged válasszanak és ne a konkurenciát. 

BKV Óbuda - Toborzó videó

Toborzó VIDEÓ előnyei

 1. Bemutatja a cégedet és a munkakörnyezetet: A toborzó videó segítségével a jelentkezők megtekinthetik a cég belső működését, és megtudhatják, milyen munkakörnyezetet várhatnak, ha munkatársat választanak.
 2. Bemutathatja a cég kultúráját: A toborzó videó segítségével a jelentkezők megismerhetik a cég kultúráját és értékeit, ami segít meghatározni, hogy ők illeszkednek-e a céghez.
 3. Bemutathatja a pozíciót: A toborzó videó segítségével a jelentkezők láthatják, hogy a pozíció valójában milyen feladatokat jelent.
 4. Emelheti a cég presztízsét: A minőségi toborzó videó hozzájárulhat a cég pozitív képének megteremtéséhez, ami segíthet megszerezni jelentkezőket.
 5. Megkönnyítheti a jelentkezők döntését: A toborzó videó segítségével a jelentkezők jobban megérthetik a céget és a pozíciót, ami segíthet a döntés meghozatalában.
 6. Híreket és eseményeket nyomon követhetnek a videók: A cég híreiről és eseményeiről készült videók lehetővé teszik a jelentkezők számára, hogy aktívabban kövessék a céget, és így sokkal közelebb kerüljenek ahhoz, hogy döntést hozzanak.
 7. A Toborzó videó a cég és a jelentkezők között egy jó kapcsolatot, bizalmat alakíthat ki.

Hol tudod használni a toborzó videókat?

 • állásajánlat mellé illesztheted bármilyen platformon, ami engedélyezi a videó formátum feltöltését, vagy linkelheted
 • honlapod karrier oldalán
 •  hirdetésekhez létrehozott landing oldalakon
 • közösségi média felületeken pl: LinkedIn

Minden problémádra van egy videós ötletünk!

A koncepció kidolgozásától egészen az elkészült videón át, a videó marketing tanácsadásig segítünk mindenben. Kérjél árajánlatot még ma!

Árajánlatot szeretnék kérni

Árajánlat kérés új videós projektek gyártásához.

Név(Kötelező)
Milyen típusú videót szeretne?(Kötelező)
Kérlek, hogy mondd el, hogy mik az eddigi elképzelések a videós projekttel kapcsolatban. Minél részletesebb a leírás, annál gyorsabban tudok segíteni.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Build by PixelDesigns
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram