Havi rendszeres videó készítés

Szeretnél rendszeresen videókat posztolni?

Tegeződhetünk?

Amennyiben rendszeresen szeretnél videókat is az online megjelenéseidben (weboldal, YouTube, Facebook, Instagram), akkor a legjobb oldalon vagy. Nincs más dolgod, mint figyelmesen átolvasni az oldalt, rövid leszek.

Először is, el kell határozni, hogy milyen platformokra készüljenek a videók, havonta hány db, és milyen témákat dolgozzunk fel. Utána megbeszéljük, hogy kik lesznek a szereplők - általában a kollégák -  és van-e helyszín a forgatásokhoz. Fontos meghatározni a célközönséget, és videókban is kommunikálni a cég alapértékeit. 
Aupairfect interjú videó készítés

Hogyan működik?

Minden hónapban van egy konzultációs időablak, amikor közösen megtervezzük a videók tartalmát, majd havonta 1 vagy 2 napot kijelölünk, amikor leforgatjuk a videókat. Így egy rendszeres és stabil tartalomgyártást tudunk biztosítani a social media platformokra. Lehet álló vagy fekvő, mindkettő, esetleg 1:1 képarányban is. A témákat Nektek kell kijelölni, de mindenben segítünk, az új ötletekben is. Együttműködés során fél vagy 1 évre fogunk szerződni. 

Mit kell tenned?

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő csomagot, és a lenti űrlapot elküldeni. Nem baj, ha egyik csomag sem fedi le az igényeket, ezek csak mankót szolgáltatnak a gondolkodáshoz és tervezéshez. Amikor felvesszük Veled a kapcsolatot, átbeszéljük a pontos igényeket a videókkal kapcsolatban, és egyedi megállapodást kötünk. Tudnod kell, hogy milyen tartalmakat szeretnél és ki a célközönség, valamit a cél platform.
NORMÁL csomag

150,000 Ft + ÁFA

Havi 4 db videó
Online konzultáció, havi 2 óra
Forgatási terv kidolgozása
6 óra forgatás
Utómunka, feliratozás
Jogtiszta zene
PRO csomag

220,000 Ft + ÁFA

NORMAL csomag tartalma
Plusz havi 4 db videó
1 teljes forgatási nap
Interjú rögzítése
MAX csomag

400,000 Ft + ÁFA

PRO csomag tartalma
Személyes konzultáció, havi 3 óra
Akár két kamerás forgatás
Havi 8 db kiválasztott fotó
Jelenetek megvilágítása
Narráció felvétel a helyszínen
Súgógép
Az fontos, hogy mi nem vagyunk marketing ügynökség, tehát a tartalmakat közösen kell megtervezni és mi megvalósítjuk. Sok esetben a megrendelőnek már vannak alap ötletei, amit segítünk kidolgozni, de az sem ritka, hogy marketinges kollégákkal együtt tervezzük meg a videókat.

Csomagajánlat választás

Kérem, adja meg a nevét(Kötelező)
Melyik csomagot választja?(Kötelező)
Budácsik Attila vagyok, a Budacsik Media ügyvezető tulajdonosa. Személyesen dolgozom fel a beérkező igényeket és keresni fogom rövid időn belül.
Budácsik Attila operatőr
Build by PixelDesigns
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram