Rendezvény videó készítés

Rendezvények esetén az első szempont, hogy a szervezők mindent megoldjanak a rendezvény napjára, és gond nélkül teljen a nap. Innentől kezdve az emberek hazaviszik azt az élményt, amit kaptak. A videók abban segítenek, hogy akik nem vehettek részt az eseményen, beleláthassanak abba, hogy miről maradtak le. A szervezők a videóval tudják reklámozni a következő rendezvényüket. Ha felvesszük az előadásokat, azzal további értékel tudnak teremteni az online látogatók számára.

Sokba kerül a rendezvény szervezés, ezért fontos a szervezőknek, hogy jó minőségben őrizzük meg a későbbi marketing célokra. Ebben segítünk mi.

Az alábbi videóban 2 projekten keresztül mutatom be, hogyan dolgozunk a rendezvény videókkal. Az egyik eseményt az ICT Global Magazin szervezte, ami IT jellegű témákat hozott, úgy mint AI és felhő alapú adattárolás. A másik pedig a Mind Hacking Summit, ami egy spirituális utazást adott a résztvevőknek.

A rendezvény videó készítés olyan tapasztalatot és rutint igényel, amivel mi is rendelkezünk. Nagyon fontos része a technikai felkészülés, a pontos program a színpad és a világítások valamint a hangosítás felmérése.

Build by PixelDesigns
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram