Reklámfilm készítés - Clinical Engineering Day

Már "haza járunk" a Budai Egészségközpontba. Szerencsére nem azért, mert kezelésekre szorulunk, hanem azért, mert kiváló partneri kapcsolatban állunk és évek óta rendszeresen dolgozunk együtt. Ezúttal a Klinikai Mérnökök Világnapjára készítettünk közösen egy bemutató videót, ami bemutatja a Budai Egészségközpontban az In Silico Biomechanikai Laboratóriumot.

Erről a forgatásról készítettem egy podcastet is.

Budacsik Media Podcast

Büszkék vagyunk a partneri kapcsolatainkra, és nagy hangsúlyt fektetünk az új ügyfelekkel is arra, hogy hasonlóan jó viszonyban lehessünk. Az ilyen megbízásokat egy igazán kellemes nyugalom öleli át, annak a tudatában dolgozunk, hogy mindenki tudja, hogy mit várhat el, de természetesen törekszünk arra, hogy egy kicsit mindig többet, szebbet és profibbat alkossunk. Együtt fejlődünk a partnereinkkel.

A visszajelzések alapján mindenkinek nagyon tetszett a film, a mérnökök is élvezték a forgatást és szívesen szerepeltek a videóban. Szinte már túl ideális minden körülmény, ezért nincs szükség arra sem, hogy kicsit is túlozzunk, sőt. A képek és az ügyfeleink visszajelzései magukért beszélnek. A videót pedig itt lehet megtekinteni.

Build by PixelDesigns
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram