Videó feliratozása

Videók feliratozása ma már szinte alapkövetelmény, főleg akkor, ha online hirdetésre szánt az adott videós anyag. Mi is szeretnénk kielégíteni ez az igényt, hiszen szorosan összefügg a videó készítéssel. A Descript alkalmazás mellett döntöttünk, mert kiválóan működik, nem drága, megbízható és sokoldalú.

Videó feliratozását is vállaljuk 5 perces videóig 3,000 Ft + ÁFA, 5 perc felett 180 Ft + ÁFA / perc díj ellenében, magyar nyelven.

videók feliratozása gyorsan
Videók feliratozása gyorsan, Descript

Milyen megoldások vannak?

YouTube videók, akár utólagos feliratozása

A legtöbb megkeresésünk korábbi videók utólagos feliratozására vonatkozik. Ha már minden videód fent van a csatornádon, semmi baj. Ezeknek a videóknak is vállaljuk az utólagos feliratozását magyar nyelven. A kapott .srt file-t fel tudod tölteni a videókhoz utólag is. Ha nem tudod, hogyan kell, ne aggódj, ebben is segítünk. Lehoczky Léna csatornáján az összes videót utólag feliratoztuk. Ha véletlenül hiba került a feliratba, vagy valamit módosítani kell rajta az sem baj, mert a YouTube feliratkezelőjében erre bármikor lehetőség van.

A felirat lehet videóra égetett felirat - de ez egy új feltöltést von maga után a YouTube csatornára - vagy külön feliratfájl utólagos feltöltése. A legtöbb videót is jól kezelő platformon van lehetőség feliratok utólagos feltöltésére és szerkesztésére.

Kampányfilmek feliratozása

Ügyfeleinktől is tudjuk. PPC szakemberek kérésére sorra feliratozzuk a LinkedIn kampányfilmeket, mert nem csak ajánlatos, de kell feliratozni. Igaz, a LinkedIn-re angol felirat az ajánlott, most még. Minden hirdetés a figyelem felkeltésére lett kitalálva, nem érdemes olyan eszközt kihagyni ebből, mint a feliratok. Igaz ez Facebook és Instagram feliratokra is a LinkedIn és YouTube mellett.

videók feliratozása
Videók feliratozása

Megéri?

Nem szándékunk senkit rábeszélni, hogy feliratozza a videóit. Ezt mindenki beszélje meg a SEO szakemberével, vagy támaszkodjon a saját tapasztalataira, kapott ajánlásokra. Van persze véleményünk, szerintünk igen, megéri. Nem véletlenül fejlesztette le a YouTube az online feliratszerkesztő szoftverét is. Hamarosan ennél is ügyesebb lesz, és ránk már nem lesz szükséged. De addig is, zárkózz fel, feliratozd a videóid. Ha nem megy, akkor segítünk.

Kérdésed van? Tedd fel

Munkámmal kapcsolatos kérdéseid helye

Név(Kötelező)
Build by PixelDesigns
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram