Toborzó videó és image film - BEK werk

Nagyszerű videó forgatásokon vagyunk túl a Budai Egészségközpont és Országos Gerincgyógyászati Központ megbízásából. A BEK részére intenzív osztály és új műtő bemutató videó készült, az OGK részére pedig 5 db 15 mp-es toborzó videó készült. Valamint elkészítettük a telephelyek bemutatkozó filmjeit is.

Az első megbízás a OGK részéről jött. Employer branding filmeket szerettek volna 15 mp körüli terjedelemben, két saját szereplővel. Megkaptuk a kisfilm ötleteket, így célzottam mentünk a terepszemlére, és pár nappal később elkészült a forgatókönyv, a narráció, majd jóváhagyás után a forgatási terv és a timing is készen állt a forgatási napra.

A forgatás tökéletesen haladt az előre megírt ütemterv szerint, amire külön elismerést kaptunk. Fontos, hogy minden rendben menjen, hiszen, a forgatási nap maga is egy élmény nekünk, és a megbízók részére is.

A szereplők valódi szereplők, nem színészek voltak, és így külön köszönet a segítőkész és rugalmas hozzáállásért. A háttérember, Szabolcs pedig aki mindent leszervezett a megbízó oldalról, rendkívül megkönnyítve és segítve a munkámat a profizmusával, pedig az Ő dolga is hihetetlenül nehéz. Ilyen környezetben forgatni nem könnyű, hiszen minden élesben zajlik körülöttünk, az ellátás nem állhat meg. Mindemellett még arra is volt energiája, hogy páciens legyen egy jelenetben.

A toborzó videó készítés egyre népszerűbb a növekvő munkaerőhiány miatt, míg az image film szinte mindig aktuális igény lehet, amikor a vállalkozás szeretne bemutatkozni az ügyfeleinek. Bízom benne, hogy a videók elérik a kitűzött céljaikat. Facebook kampányban fog megjelenni mind az 5 videó, illetve megnézhetőek az OGK YouTube csatornán is.

Összetartó csapat, barátságos légkör

A sikeres munka eredménye számomra nem csak a visszajelzéseken alapul. Aki valóban elégedett, újabb megbízást fog adni. Így készült el a Budai Egészségközpont részére az Intenzív terápiás osztály és high-tech műtői környezetet bemutató videó is, melynek elsősorban szakmai célközönsége volt, de a videó publikus.

Intenzív osztályon és műtőben forgatni nem egyszerű. Nem lehet csak úgy bemenni, ezért terepszemlére nem volt lehetőség. Ilyenkor nagyon fontos a rutin és a találékonyság, hogy a forgatás napján a szűkös időablakban elvégezzük a feladatokat. Ilyen forgatásokon előfordulhat, hogy nem megy minden a terv szerint, gyorsan kell reagálni, újratervezni. A legfontosabb, hogy elvégezzük a feladatot a megfelelő színvonalon.

Izgalmas volt a műtőben és az ITO-n forgatni. Ezek azok a helyek, ahová nem akarunk bejutni más módon. Nem tudom leválasztani, hogy ezeket a forgatásokat mennyire élvezem magánemberkét is. A forgatások feszített tempója alatt is a jó hangulat adott volt.

ITO és műtő a BEK-ben

Szenzációs környezetben forgattunk, és még nincs vége. Hamarosan jön a folytatás, hiszen újabb megbízásoknak örülhetünk, és már megvolt az első és második terepszemle is. A következő feladatok talán még nagyobbak lesznek, de már készülünk rá.

Ha hasonló videókat szeretnél, vagy gondolkoztál toborzó videó készítésen, akkor írj és kérj ajánlatot.

Árajánlatot szeretnék kérni

Árajánlat kérés új videós projektek gyártásához.

Név(Kötelező)
Milyen típusú videót szeretne?(Kötelező)
Kérlek, hogy mondd el, hogy mik az eddigi elképzelések a videós projekttel kapcsolatban. Minél részletesebb a leírás, annál gyorsabban tudok segíteni.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Build by PixelDesigns
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram