Marketing videó készítés - Komax Hungary

A Komax Hungary 2-3 éve keres meg minket rendszeresen videó készítéssel kapcsolatban. Eddig kifejezetten az elkészült termékekről kellett készíteni rövid termékbemutató videót, most viszont felmerült, hogy a nemzetközi partnerek és ügyfelek részére is kell egy olyan videó, ami röviden bemutatja a budaörsi gyártást.

Mi volt a feladat

Egy olyan marketing videó készítése a Komax Hungary telephelyén, ami meggyőző, kiváló minőséget és megbízhatóságot sugall. A forgatási napon az interjú mellett rögzítésre kerülnek külső és belső vágóképek is. Az interjút 2 kamerával rögzítjük bevilágítva, csiptetős és puskamikrofonnal rögzítve a hangot. A külső vágóképek levegőből készülnek, a belsők pedig kézi kamerával. A belső képek bemutatják a munkakörnyezetet, használt eszközöket, az elkészült termékeket, illetve irodai szituációs jeleneteket is rögzítünk.

Interjú felvétel készítés

Kihívás

A kihívást az jelentette, hogy gyorsan kell, és a forgatás hetén még 5 másik napon is forgattunk. A tervezésre szánt idő szűkös volt, ezért tisztában voltunk vele, hogy az interjú és a drón felvételeken kívül a többi vágókép elkészítésénél a rutinra kell támaszkodni.

Megvalósítás és forgatás

Nagyon szeretünk partnerekkel dolgozni, ahol már ismerünk mindenkit, ismerjük a helyszínt és az adottságokat. Ez egy vitathatatlan előnye az együttműködéseknek, és amikor gyorsan kell megoldani egy videót, akkor is sokkal nagyobb a siker esélye így, mint egy teljesen új cég esetében. Ennek megfelelően összeírtam egy jelenetlistát, megterveztem a felhasznált technikát és meghatároztam a stáb méretét. ami még fontos, hogy minden esetben van egy napi diszpó, még akkor is, ha egy nagyon egyszerű nap elé nézünk.

Az interjúval kezdtünk, majd vágóképek készültek a csarnok minden területén. Legvégül mentünk ki és készítettük el a drónos jeleneteket. Ez a forgatás mindennel együtt 4-5 óra volt a helyszínen.

Komax Hungary marketing videó

Ha hasonló videót szeretnél, keress minket. Segítünk

  • Céges videó elkészítésében
  • Termék vagy szolgáltatás bemutató videó elkészítésében
  • Toborzó videó készítésében
  • Reklámfilm készítésében

Kérdésed van? Tedd fel

Munkámmal kapcsolatos kérdéseid helye

Név(Kötelező)
Build by PixelDesigns
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram