BKV Óbuda - Toborzó videó készítés

Toborzó videó készítése az Óbudai BKV divíziónak.

BKV Óbuda toborzó videó - Teljes verzió

Háttérsztori

A toborzó videók nagyon hatékonyan segítik a vállalkozások számára a munkaerő megtalálását. Ehhez kerestük a megfelelő helyet arra, ahol segíteni tudunk a szolgáltatásunkkal. Építve a referenciánkat is, fontos volt, hogy olyan helyen segítsünk, akiket szinte mindenki ismer. Így került kiválasztásra a BKV Óbuda divíziója. Elküldtük az ötletünket a divízió vezetőjének, és pár héttel később már a forgatási engedéllyel a zsebünkben indultunk a forgatásra.

Előzetes terepszemle alkalmával közösen felmértük, hogy milyen lehetőségeink vannak a történetünk megvalósítására, majd az íróasztal mögött folytatódott a munka, ahol kitaláltuk a jeleneteket helyszínekkel és a szereplők valamint a narráció szövegeivel.

A feladat

Egy olyan toborzó videót akartunk készíteni, ami egy kedves történeten keresztül egyszerre mutatja meg a kínált lehetőségeket az érdeklődők számára és buzdítja jelentkezésre a nézőt. Így született meg a hosszabb és a rövidebb verzió.

Filmünk főhőse apa és fia (akár a valóságban), és a főszereplőnk is buszsofőr, így a hitelesség garantált. A fiúval adtunk egy keretsztorit a filmnek. Ami a rövid verzióban egyetlen rövid történet, az a hosszúban körbefogja a divízió lehetőségeinek bemutatását.

Forgatási nap

BKV forgatás
BKV forgatás

Egy személyes megjegyzés, de a kedvenc részem a nehéz kora reggeli ébredés után, a még mindig elég kora reggeli érkezés. Az egésznek olyan izgalmas a hangulata, amikor arra gondolok, hogy a nap végére mennyire más lelkiállapotban leszünk. Felmentünk egy rövid megbeszélésre kávé mellett, ahol felvázoltuk mégegyszer a diszpót.

A forgatáson alkalmazkodtunk a lehetőségekhez, így zökkenőmentesen haladtunk végig a shotlist-en. Minden szereplő készséggel állt rendelkezésre, és fontos kiemelni, hogy mindenki valós személy volt, akik ott dolgoznak helyben. Ezúttal nem dolgoztunk statisztákkal.

Van egy varázsa annak, amikor beállunk a jelenetekkel és indul a kamera. A külvilág lecsendesedik, a hideg időjárás is elviselhető lesz, és teljes fókuszban lehet dolgozni. Délelőtt vettük fel az összes külsős jelenetet. Szerencse, hogy így terveztük eredetileg is, mert reggel már tartani kellett az esőtől.

BKV Óbuda forgatáson

Utómunka

A vágási munkák nagyon gyorsan haladtak, tekintve, hogy minden jelenetnek pontosan megvolt a helye. Nehezítette a tervezést, hogy kevés időnk volt, így 1-2 helyen improvizálni és változtatni kellett a vágás során, de ezektől talán még jobb is lett a videó.

Két verzió készült el. A rövidben csak a sztori szerepel, míg a hosszban bemutatjuk, hogy mit ad a BKV a jelentkezők számára.

Nagyon köszönjük a lehetőséget, és bízunk benne, hogy a film elnyeri a legtöbbek tetszését majd. Amennyiben hasonló videót szeretnél, vegyed fel velünk a kapcsolatot, vagy kérj árajánlatot a főoldalon található űrlap segítségével könnyen és gyorsan.

Ha szeretnél mindig értesülni a friss cikkeinkről, híreinkről, akkor kérlek iratkozz fel a hírlevél listánkra.

Kapcsolat felvétel

Általános kapcsolatfelvételi űrlap

Név(Kötelező)
Milyen típusú videót szeretne?(Kötelező)
Build by PixelDesigns
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram